Verhoog de effectiviteit van je digitale platform met een krachtige UX Scan

In de snel evoluerende digitale wereld is een optimale gebruikerservaring essentieel voor het succes van je digitale producten. Als beslisser in een startup, middelgrote of grote organisatie sta je voor de uitdaging om je digitale propositie voortdurend te verbeteren. Daarom introduceren we de UX Scan: een waardevol instrument ontwikkeld door een ervaren User Experience Designer om snel inzicht te krijgen in de verbeterpunten van jouw digitale platform.

Wat is een UX-Scan?

Onze UX Scan is een gestructureerde, diepgaande beoordeling van jouw digitale product, of het nu een website, app, digitaal platform of een combinatie daarvan is. Binnen slechts 2 dagen ontvang je een gedetailleerd document dat niet alleen de huidige staat van je digitale ervaring onthult, maar ook concrete aanbevelingen biedt om de prestaties te verhogen.

Snel resultaat, directe impact

De kracht van de UX Scan ligt in de snelheid waarmee we waardevolle inzichten kunnen leveren. Door het systematisch doorlopen van jouw digitale product, identificeren we pijnpunten en kansen voor verbetering. Het resultaat is een document dat op elke pagina een screenshot van een specifiek onderdeel van je product toont, vergezeld van onze bevindingen en prioriteiten.

Gebruikersgerichte aanbevelingen

Onze aanbevelingen zijn niet alleen gebaseerd op esthetiek, maar ook op diepgaand begrip van gebruikersgedrag en bedrijfsdoelen. We stellen prioriteiten op basis van wat het meeste impact heeft op zowel de gebruikerservaring als de bedrijfsresultaten. Dit zorgt ervoor dat de voorgestelde verbeteringen niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook zakelijk zinvol.

Direct toepasbaar voor Business en Developers Team

Wat de UX Scan onderscheidt, is de directe toepasbaarheid van de bevindingen. We leveren geen rapporten die stof verzamelen op een plank. Elk punt wordt geprioriteerd op basis van de impact en haalbaarheid, zodat zowel het business team als het developers team direct aan de slag kunnen met de implementatie.

Maak jouw Digitale Propositie sterker

Als beslisser in een organisatie met een substantiële digitale aanwezigheid, is het essentieel om te blijven evolueren. Met de UX Scan bieden we jou een snelle, efficiënte manier om de effectiviteit van je digitale platform te versterken. Ontdek de verbeterpunten, zet ze om in actie en zie direct positieve resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een UX Scan en geef je digitale propositie de boost die het verdient.

Maak de inhaalslag met een snelle ROI

De investering in een UX Scan bedraagt €1.799 ex. btw. Daarmee open je de weg naar geoptimaliseerde digitale processen die conversieratio’s verhogen, wat direct impact heeft op de omzet.

Met een investering van €1.799 ex. btw in een UX Scan positioneer je jezelf niet alleen voor onmiddellijke verbeteringen, maar leg je ook de basis voor langdurig succes en rendement op investering. En maak je je een nieuwe kijk op je eigen zaak eigen. Maak vandaag nog de beslissing om je digitale propositie te versterken en ontdek hoe snel de UX Scan zichzelf kan terugverdienen.

Welke stap ga jij zetten op weg naar meer tevreden klanten?

Hugo van Schaik - Chef Design

Ontwerper van succesvolle platformen, apps & websites - sinds 2001

Ik deel graag mijn kennis en ervaring – laten we kijken hoe ik die voor jouw organisatie in kan zetten.