Van design naar live in no-time

In mijn rol als een veelzijdige professional in digitale transformatie, reikt mijn dienstverlening verder dan het zelfstandig opleveren van websites en webshops. Met een rijke ervaring van meer dan 20 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het sourcen, samenstellen en leveren van IT developers en teams. Of het nu gaat om een fixed project op basis van concrete doelstellingen of een langdurige inspanning met bijvoorbeeld 5 developers voor een periode van een half jaar of langer, ik bied flexibele oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van mijn klanten.

Naadloze samenwerking met externe IT partijen

In mijn dienstverlening werk ik nauw samen met externe IT-partners, waaronder gerenommeerde partijen zoals DataArt in Armenië. Deze strategische samenwerkingen stellen mij in staat om niet alleen te putten uit mijn eigen ervaring en expertise, maar ook te profiteren van de wereldwijde kennis en kunde van gerenommeerde IT-bedrijven. Het resultaat is een naadloze integratie van talent en technologie, waarmee ik mijn klanten voorzie van hoogwaardige IT-capaciteit.

Snelheid, kwaliteit mét Scrum/Agile expertise

Wat mijn dienstverlening uniek maakt, is de mate waarin ik organisaties op zoek naar IT-capaciteit, werk uit handen neem. Door het sourcen en leveren van teams die al gewend zijn samen te werken, wordt de benodigde IT-capaciteit sneller ingevuld en operationeel. Ik neem het volledige inhuurproces, team management en de sourcing uit handen, waardoor mijn klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Dit resulteert niet alleen in een snellere realisatie van IT-doelstellingen maar ook in een waardevolle ervaring voor de organisatie in het werken met moderne ontwikkelmethodologieën.

Concurrerende prijs en meerwaarde in digital excellence

Naast het feit dat ik concurrerende prijzen hanteer, bied ik meerwaarde door het volledig ontzorgen van mijn klanten in het proces van het aantrekken en managen van IT-teams. Mijn specialisatie in het leveren van teams die al gewend zijn samen te werken, garandeert niet alleen een soepele integratie maar ook een efficiëntere samenwerking. Op deze manier draag ik niet alleen bij aan de snelle realisatie van IT-doelstellingen, maar breng ik ook een diepgaande expertise in Scrum en Agile werken naar de organisatie, wat essentieel is voor een succesvolle digitale transformatie.

Een extern development team als versneller van Innovatie

Een van de unieke aspecten van mijn dienstverlening is de mogelijkheid om een extern IT team naast de huidige IT-teams van een bedrijf te laten opereren. Dit biedt niet alleen flexibiliteit maar fungeert ook als een katalysator voor innovatieprojecten die zichzelf nog moeten bewijzen. Door deze strategische aanpak kunnen we legacy-uitdagingen en vertragingen in afstemmingsprocessen vermijden, waardoor een snellere time to market wordt gerealiseerd.

Met mijn rol als Venture Builder kan ik dit proces extra ondersteunen. Als expert in het lanceren en opschalen van innovatieve projecten, begrijp ik de noodzaak om snel te handelen, vooral bij projecten die nog in hun bewijsfase zijn. Het extern IT team fungeert als een flexibele eenheid die zich naadloos kan aanpassen aan de behoeften van het innovatieproject, zonder belemmerd te worden door bestaande structuren. Dit maakt het mogelijk om snel te itereren, te experimenteren en waarde toe te voegen aan het bedrijf, terwijl ik als Venture Builder de brug sla tussen visie en uitvoering. Deze aanpak stelt organisaties in staat om op een kosteneffectieve manier nieuwe ideeën te verkennen en te omarmen, en tegelijkertijd de focus te behouden op het behalen van concrete resultaten in de snel veranderende digitale wereld.

Welke stap ga jij zetten op weg naar meer tevreden klanten?

Hugo van Schaik - Chef Design

Ontwerper van succesvolle platformen, apps & websites - sinds 2001

Ik deel graag mijn kennis en ervaring – laten we kijken hoe ik die voor jouw organisatie in kan zetten.